Over ons

Een heerlijke mediterrane ervaring

Benvenuti!

Wij zijn Marcel en Fenna: Puglia was voor ons liefde op het eerste gezicht!

De sfeer van deze unieke regio en het landschap, met eeuwenoude olijfbomen, ontdekten we zes jaar geleden tijdens een vakantie in de hak van de laars.

In Nederland woonden wij in het glastuinbouw gebied, het Westland. Een geweldige streek! Maar nu laten we onze lang gekoesterde droom in Puglia uitkomen.

De rust, de ruimte, de fantastische culinaire traditie en de ontzettend vriendelijke bevolking spraken ons zo aan dat we op zoek zijn gegaan naar een Trullo in Valle d’Itria.

Uiteindelijk vonden we een Trullo met een Lamia tussen olijf- en wijngaarden op 5 km afstand van Ceglie Messapica, één van de oudste dorpjes van Puglia. Dit plaatsje staat bekend om de gastronomie.

Het is onze passie om mensen kennis te laten maken met de sfeer van deze unieke regio. Een nog vrij ongerept stukje oud Italië waar je kunt genieten van cultuur en het goede leven.

In onze vrije tijd eten we graag met vrienden, genieten we van gezellige wandelingen in de historische steden met een drankje op een terras.

 

En bovendien vinden wij het fijn om onze gasten het gevoel te geven dat ze welkom zijn en staan altijd open voor een praatje. We hopen je een onvergetelijk en ontspannen verblijf te bieden!

Onze accommodatie is zeer centraal gelegen op het platteland van Ceglie Messapica en is dus de perfecte locatie om Puglia te gaan ontdekken.

casa trullo bianco

Alle voorzieningen

Al onze verblijven zijn voorzien van alle comfort en van een tweepersoonsbed, met mogelijkheid tot separaat opmaken.

Elk verblijf heeft:

– Een eigen badkamer met douche, toilet en haardroger.

– Minibar en koffiezetapparaat.

– Handdoekwissel is om de drie dagen.

– Gratis wifi.

Samen op vakantie met lichte zorg

Iedereen is wel eens toe aan vakantie. Voor mantelzorgers die voor hun partner of naaste zorgen is het noodzakelijk om af en toe op adem te kunnen komen. Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om met de persoon voor wie je zorgt op vakantie te gaan.

Niet zomaar vakantie, maar vakantie waarbij we jullie als gasten ontzorgen. Bijvoorbeeld omdat er gebruik wordt gemaakt van thuiszorg voor hulp bij de ADL, wondzorg of andere zorgtaken. Een verblijf in de vorm van respijtzorg is mogelijk in Casa Trullo Bianco.

Hierdoor bieden wij mantelzorgers de mogelijkheid de zorgtaken tijdelijk op een verantwoorde manier te kunnen overdragen aan Fenna.
Door 20 jaar werken in een verpleeghuis heeft Fenna de diploma’s en ervaring om de zorg deels uit handen te nemen.
Meer informatie over de mogelijkheden geven we in een persoonlijk telefonisch gesprek.

Welkom veteranen op CasaTrulloBianco

Wanneer veteranen onder elkaar zijn, schept dat direct een band. Ik, Marcel, ben een oud Marine veteraan.

Fenna en ik heten jullie van harte welkom op ons mooie en ontspannen vakantieadres.
Wij zijn benieuwd naar jouw mooie en bijzondere verhalen als veteraan.

Tot snel en blijf genieten.